Loading...

O nás a kontakt

Exkluzivní ovocné destiláty

RIPER® označuje exkluzivní řadu pravých čistých odrůdových ovocných destilátů.

Značka RIPER® označuje exkluzivní řadu pravých čistých odrůdových ovocných destilátů, které jsou ojedinělým produktem na českém trhu, a které ocení hlavně náročnější zákazník.

Mateřskou firmu Ripe Comp. s.r.o. zaměřenou na výrobu slivovice a dalších ovocných destilátů jsme založili v roce 1997 s krásnou vizí oslovit všechny milovníky dobrého alkoholu vysoce kvalitním přírodním destilátem.

Kvalitní ovoce je základ.

Výchozí surovinou je pouze výběr z vyzrálého a ručně vytříděného ovoce s vysokým obsahem cukru. Jednotlivé druhy ovoce a jejich odrůdy jsou ve všech fázích výroby (kvašení, destilace, zrání) zpracovávány přísně odděleně, tak aby se v konečném produktu projevila osobitá chuť příslušného ovoce, popřípadě jeho odrůdy, ročníku a oblasti.

Při výrobě používáme tradiční metody.

Při výrobě používáme tradiční metodu dvoustupňového pálení přímým ohněm. Vlastní destilace probíhá v klasickém měděném dvoukotlovém destilačním zařízení doplněném čistícím deflegmentačním zařízením.
Originální postup destilace zaměřený na kvalitu a ne na získané množství destilátu garantuje vysoce jakostní produkt, který svou jemnou chutí a vůní věrně zobrazuje charakteristické vlastnosti ovoce, ze kterého byl vyroben. Do takto získaného čistého jednodruhového destilátu se nepřidávají žádné umělé aromatické látky ani další chemické přísady.

Věříme, že ušlechtilá archívní slivovice RIPER® a také další destiláty z naší produkce příjemně překvapí každého milovníka a příznivce tohoto tradičního nápoje.



Kontakt

Výrobce: Ripe Comp. S.R.O., Syrovice 143, 66467 Syrovice
IČO: 25503758, DIČ: CZ25503758

Dodává: PROFITIS a.s., Sklenská 1582/1b, Kyje, 198 00 Praha 9
IČ: 28328027, DIČ: CZ28328027

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ PRO ČESKOU REPUBLIKU

Svatopluk Moudrý

+420 776 660 006

info@ovocnedestilaty.cz

Syrovice 143, 66467 Syrovice

Z naší palírny