Loading...

Doprava a platba

Způsoby doručení


Zásilkovna

Cena: 80 Kč, zdarma u objednávek nad 3000 Kč.

Na výdejny Zásilkovna lze posílat jen balíčky, které nejsou těžší než 5 kg. V okamžiku, kdy bude vaše zásilka připravena k vyzvednutí, zašle vám Zásilkovna informaci prostřednictvím e-mailu a SMS s heslem pro vyzvednutí a otevírací dobou výdejny. Při vyzvednutí je potřeba uvést heslo, které obdržíte v SMS a v e-mailu. Na výdejnách Zásilkovna lze obvykle platit platební kartou – tuto informaci obdržíte v SMS.

Zásilkovna - doručení na adresu

Cena: 115 Kč, zdarma u objednávek nad 3000 Kč.

Oznámení o doručení zásilky vám bude zasláno prostřednictvím SMS nebo e-mailem den předem. V den doručení obdržíte interaktivní SMS nebo e-mail s 3hodinovým upřesněním času doručení. Pokud vám termín doručení nevyhovuje, můžete jej jednoduše změnit odpovědí na SMS zprávu nebo e-mail. V případě neúspěšného doručení vám zanechá kurýr na místě oznámení o neúspěšném pokusu o doručení (tato informace bude také zaslána emailem). 

Osobní odběr v Syrovicích

Cena: zdarma

K vyzvednutí PO-PÁ 8:30 - 16:00 - jinak dle dohody po telefonické domluvě. Odběry na naší adrese: Syrovice 143, 664 67 Syrovice.

Způsoby platby


Dobírkou

Cena služby: 15 Kč.

zboží bude zasláno na dobírku, částku vybere od zákazníka doručovatel nebo pracovnice pošty při převzetí balíku.

Bankovním převodem

Cena služby: zdarma.

možnost platby převodem z účtu jakékoliv banky na účet prodejce. Číslo účtu: 2101690038/2010. Jako variabilní symbol použijte číslo vaší objednávky. Jakmile budou peníze připsány na náš účet, vaši zásilku odesíláme.

Online platba kartou

Cena služby: zdarma.

Zvolíte-li platbu kartou on-line, po potvrzení objednávky se zobrazí platební brána Gopay, kde vyplníte potřebné údaje a tím objednávku okamžitě uhradíte. uhradíte.